Ovaj paket sam formirao zahvaljujuci ,zelji i molbi  jedne od musterija.Naime,njena velika želja je bila ,da ima buk, ali njen budući suprug nije hteo ni da čuje da se za to plati 100 eura . Rešenje je nađeno u ovom paketu.
Za ovaj paket je neophodno, da na svadbi imate bar 200 gostiju.
Mladenci od mene BESPLATNO dobijaju buk,a takođe i besplatno dobijaju CD u SMANJENOJ rezoluciji. Zbog troškova oko izrade buka ,u ovom paketu, ni jedna fotografija nije besplatna. Svaka fotografija koju mladenci žele plaća se 40 dinara.

Logika ove devojke bila je sledeća.
Slike uvek mogu naručiti. A, buk, ako sad ne uradim, neću nikad. S tim sto,buk dobijam besplatno. Super.

Prilikom dogovora, imaćete priliku da vidite kako to izgleda uživo. Do tada evo fotografija ovog paketa.

Zatim dobijate CD u SMANJENOJ rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.
Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

I u ovom paketu je neophodno da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 200 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Za ovaj paket je neophodno da se odvoji vreme za fotografisanje. Što više vremena posvetite fotografisanju, imaćete više lepih fotografija. Nemojte na to gledati kao obavezu. To je jedna opuštena šetnja u kojoj vas dvoje uživate, smejete se, šalite, itd.

PAZITE.

Pokušajte da izbegnete odluku da se fotografišete nekoliko dana nakon svadbe. Nažalost ,u 80% slučajeva mladenci odustaju od fotografisanja posle svadbe. Razlozi su uglavnom sledeci:mladoženja neće, isprljana venčanica, mladina frizura , šminka i slično. Daleko je sigurnije da fotografisanje obavimo pre ili za vreme svadbe.

Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.