Za svadbe ispod 150 zvanica, takode postoji besplatan paket.
Šta su preduslovi za ovaj besplatan paket?
1. Da se ispoštuje dogovor da fotografisanje sa mladencima bude obavljeno pre vecere. Ovo je neophodno da bi na vreme (pre torte) fotografije bile uradjene.
3. Da je lokacija Vaše svadbe bude bilo gde na teritoriji Vojvodine.
U Beogradu ne radimo jer vlasnici Beogradskih restorana traže reket 2.5 eura po osobi. Zbog toga radimo isključivo na teritoriji Vojvodine gde ova zla pojava još nije zaživela.
4. Da se složite da cena za goste bude 200 dinara.
U ovom paketu poklanjamo onoliko fotografija koliko ima zvanica.
Primer svadba 130 zvanica.
130 besplatnih fotografija po izboru mladenaca.
Besplatan CD u SMANJENOJ rezoluciji.Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

Ukoliko je mladencima dovoljno ono što poklanjamo nemaju nikakvu obavezu prema nama.
Gde je naš interes u ovom paketu?
Prodajemo fotografije gostima po 200 dinara, a deo tog novca u vidu fotografija odvajamo za mladence. Istina nije neka velika zarada, ali nismo pohlepni.
Cena za kumove je 70.
Cena za roditelje 50.
Mladenci isto vece kada završimo prodaju, gostima mogu da izaberu svoje besplatne fotografije koje im se svidaju. To može biti kompletan broj besplatnog paketa ili jedan deo. Sve zavisi od mladenaca. Isto vece mladenci dobijaju i CD u SMANJENOJ rezoluciji.
Ukoliko mladenci žele da naruce još fotografija mogu da ih dobiju po ceni od 50 dinara.

 Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.

Zbog veoma česte dole opisane pojave, primorani smo da napišemo i sledeće:
Kada je na svadbi crkveno venčanje podrazumeva se da nakon što fotografišemo Vaše venčanje da se Vi zauzvrat fotografišete sa gostima (ne samo sa kumovima i roditeljima, već sa svim gostima koji to žele). Ukoliko to ne želite cena fotografisanja crkvenog venčanja bez fotografisanja sa gostima je 50 evra. Da ne bude zabune, ukoliko se fotografišete sa gostima u crkvi nakon venčanja, ovih 50 evra se NE PLAĆA.