Ukoliko je svadba ispod 100 zvanica takode možete proci besplatno.
Šta su preduslovi za ovaj besplatan paket?
1. Da se ispoštuje dogovor da fotografisanje sa mladencima bude obavljeno pre vecere. Ovo je neophodno da bi na vreme (pre torte) fotografije bile uradjene
3. Da je lokacija Vaše svadbe bude bilo gde na teritoriji Vojvodine.
U Beogradu ne radimo jer vlasnici Beogradskih restorana traže reket 2.5 eura po osobi. Zbog toga radimo isključivo na teritoriji Vojvodine gde ova zla pojava još nije zaživela.
4. Da se složite da cena za goste bude 200 dinara.
Šta sadrži ovaj besplatan paket?
Iskreno ne baš puno, ali od malih svadbi ne može nešto narocito ni da se zaradi.
Mladenci dobijaju sve snimke na CD u SMANJENOJ rezoluciji.Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.
Mi prodajemo fotografije gostima po 200 dinara pa koliko zaradimo. To obicno nije nešto puno.
A mladenci ako žele fotografije mogu da naruce po 50 dinara.
A ukoliko ne žele da narucite fotografije, sve snimke imate u digitalnoj formi,gde je profesionalno, a besplatno zabeležena svadbena svecanost.
Retko radimo ovako male svadbe. Medutim ponekad najcešce u vreme posta kada je manji broj svadbi, ne odbijamo ni ovako male svadbe.

 Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.