Ovaj paket je predviđen za mladence kojima su albumi i fotografije zastarela forma ,jer oni koriste fotografije samo u digitalnoj formi.
Ukoliko na svadbi imate 200 ili više zvanica ovo je pravo resenje za vas.
Sa ovim paketom dobijate sve snimke na DVD-u u FUL rezoluciji,ali ne dobijate ni jednu fotografiju na papiru!
Mi plaćamo kamermana,kojeg Vi sami možete izabrati na našem sajtu na stranici VIDEO!
Dakle,u ovom paketu ne postoje troškovi ni za foto ni za video usluge.
Ako ste sumnjicavi i mislite da tu ipak ima skrivenih troškova, objasnićemo Vam na primeru ,da nema dodatnih troškova.
Evo objašnjenja:
Pogledajte besplatan paket 1. Taj paket je namenjen svadbama sa istim brojem ljudi.U njemu mladencima poklanjamo u proseku od 400 do 700 fotografija i albume.Troškovi za to iznose u proseku oko 100 eura.
S obzirom da besplatni paket 4 ne podrazumeva klasicne fotografije na papiru, mi pomenuth 100 eura, dajemo kamermanu kojeg vi izaberete i onda mladenci nemaju obavezu da plate video usluge.

Gde je ovde moja računica?
Gostima prodajemo fotografije po 200 dinara,kumovima po 70 dinara,a roditeljima po 50 dinara!

Na svadbama od 200 ili više gostiju ima dovoljno zarade,tako da imamo prostora da deo zarade (100 eura) odvojimo kako bi mladencima smanjili troškove. Pomenuti novac dajemo kamermanu koji Vam snima svadbu,a zatim obradi snimak i dostavi 2 DVD po 90 minuta snimka. Dakle imate 3 sata snimaka obrađeno i ništa ne plaćate. Isto kao što ne plaćate ni fotografisanje.
Da ne bude zabune ja plaćam kamermanu za snimanje,montažu i prvi primerak snimka na 2 DVD namanjenog mladencima.
A ukoliko roditelji, kumovi, rođaci žele za sebe kopiju video snimka, ja to ne plaćam,vec oni sami to placaju.
Možete sami da kopirate video, ukoliko imate tehničkih mogućnosti,ili oni koji žele kopiju, mogu je dogovoriti sa kamermanom. Cenu ovih kopija ugovorite sa kamermanom OBAVEZNO PRE SVADBE. Na taj način će svaka stavka dogovora biti maksimalno ispoštovana.
Vazno:
Obavezno je da se fotografisanje u sali gostiju sa mladencima, obavi pre večere, kako bi fotografije na vreme (pre torte) bile urađene!

Besplatno snimanje podrazumeva jednog kamermana i standardnu rezoluciji snimka, a ukoliko zelite FUL HD ili možda dodatnog kamermana to se placa po dogovoru! Mada vam savetujemo da ne trošite novac. Ko uzima ovaj paket uvek bude zadovoljan standardnom besplatnom uslugom.
Nadam se da smo Vam bili jasni i precizni,jer mi maksimalno postujemo ono sto nudimo,a Vase preporuke i pohvale su nam od velike vaznosti jer zahvaljujuci njima ,dobijamo nove poslove na svadbama Vaših rođaka i prijatelja.