Ovaj paket je formiran zahvaljujući jednoj nasoj mušteriji koja je imala specifične želje i zahteve.
Velika želja joj je bila da ima dim prilikom ulaska u salu i prvog plesa.
Takode je želela i da prilikom sečenja torte ima mašinu za balončiće.
Medjutim,pošto njen budući suprug nije hteo ni da čuje da plati za nešto tako,a znao je da ne mora ni fotografije da plati,jer je njegov brat godinu dana ranije ,nas angažovao uzevši, besplatan paket 1. Njoj je preostalo samo da nas nazove i da vidi,kako se može naći neki kompromis izmedu njenih želja i njegovih zahteva. Zato smo resili da formiramo ovaj paket i da ponudimo:

1.Besplatan dim.

2.Besplatni baloncici.

3.Besplatan CD sa svim foto snimcima u SMANJENOJ REZOLUCIJI.

Cena fotografije za mladence je 50 dinara.Nema besplatnih fotografija.Umesto besplatnih fotografija dobili su besplatno dim i baloncice. Nakon svadbe mlada je narednih 3 meseca u nekoliko navrata narucivala fotografije i po dogovoru platila po 50 dinara. Od nas je dobila albume besplatno i na kraju kompletirala svoje svadbene fotografije.

Cena za goste je 200 dinara za fotografiju 13×18.

Cena za roditelje 50 dinara za fotografiju 13×18.

Cena za kumove 70 dinara za fotografiju 13×18.

Pošto je sve lepo završeno,odlucili smo da formiramo ovaj paket i ponudimo svim mladencima kao opciju.
Pored svega gore navedenog,zbog sve veceg procenta mladih ljudi koji fotografiju koriste iskljucivo u digitalnoj formi nudimo mogucnost da otkupite autorska prava i dobijete DVD sa svim FOTO snimcima u FUL REZOLUCIJI po ceni od 50 eura. Ako vam fotografije na papiru nisu potrebne onda ste završili sa troškovima. A,ako bi ipak hteli neke fotografije možete ih izraditi i kod nas i bilo gde drugo po cenama koje su daleko manje od gore pomenutih 50 dinara.
Da nebi bili zabune,za sve ovde navedeno,treba znati da se radi o FOTO snimcima i da ovo NEMA veze sa video uslugama. Ako vam treba i snimanje svadbe,za to imate stranicu video na ovom sajtu,gde Vam je sve objasnjeno.

Da bi izbegli eventulne nesporazume,preventivno da Vam objasnimo u cemu je razlika izmedu CD-a u smanjenoj rezoluciji (koji se dobija besplatno )i DVD-a sa snimcima u ful rezoluciji( koji košta 50 eura ako ga mladenci žele).

CD u smanjenoj rezoluciji sadrži sve snimke koji su napravljeni na svadbi.
Snimci na tom CD-u su SMANJENI namenjeni iskjucivo za narucivanje fotografija kod nas i za svaku drugu namenu su neupotrebljivi.Sa ovim CD niste u mogucnosti da odete u bilo koju foto radnju i izradite fotografije. Ustvari mogu da se izrade fotografije ali pošto je rezolucija smanjena bile bi neoštre ili kako se u narodu kaže mutne.
DVD u FUL rezoluciji sadrži sve snimke koji su napravljeni na svadbi.Sa ovim snimcima možete da radite šta god poželite. Naprimer: fotografije velikog formata, foto bukove, umnožavate fotografije bilo gde u bilo kojoj foto radnji na svetu, da šaljete rodacima u inostranstvu internetom i oni mogu tamo da izraduju sve što ste im poslali. Na ovom DVD-u,je bukvalno sve ono što imam i ja.Ukoliko imate onaj DVD,ja Vam više nisam potreban,ALI mogu Vam i dalje biti koristan.Naime,kad otkupite DVD sa snimcima u ful rezoluciji,pravila igre i cene se menjaju u vašu korist.Vi ste od trenutka kupovine DVD u ful rezoluciji, postali nezavisni,tako da za izradu svojih fotografija,gore pomenuta cena od 50 dinara se drasticno snižava. Zašto? Pa zato što tada,možete izraditi fotografije gde god želite,a ukoliko ih radite kod mene,to ce biti po daleko manjim cenama.S obzirom da sam vec zaradio na prodaji snimaka u ful rezoluciji(DVD),cena izrade ovakvih fotografija bice povoljna.

Na snimku ispod,pogledajte kako izgleda puštanje dima i baloncica sa našim mašinama.