VELIKI PAKET 300 EURA

 

      Ovaj paket je namanjen samo za strpljive mladence koji vole fotografisanje,a takvi su danas velika retkost.
Za ovaj paket je potrebno odvojiti bar 30 minuta za fotografisanje na dan svadbe, na unapred odabranoj lokaciji.
Takodje, jos 3 sata fotografisanja nekog drugog dogovorenog dana, na sledecim lokacijama:Tvrdava 2,5 sata i Dunavski park 30 minuta.
Dakle,fotografisanje se radi na 3 lokacije.
Primer kako to izgleda, možete pogledati na sajtu strana «NAŠI RADOVI» ,galerija pod naslovom NENO I STASA. Molim Vas,da budete strpljivi i prelistate sve snimke sa ove svadbe,jer ima 12 strana. Samo tako,cete moci da steknete pravu predstavu o ovom paketu.
Po cemu je ovaj paket toliko razlicit u odnosu na ostale?
Pre svega po velikom broju OBRAÐENIH fotografija.
1. U velikom broju fotografija mladenci sami izmedu 400 i 500 fotografija.
2. U broju svih ostalih fotografija.
Ovakav paket ne može imati ispod 1000 fotografija, ukoliko pravite veliku svadbu sa crkvenim i opštinskim vencanjem.
Ovaj paket u proseku ima oko 1200 fotografija. Mladenci sami oko 500 fotografija, a ostatak je protokol i fotografisanje sa gostima.
Ukoliko se odlucite za ovaj paket bez ikakve doplate možemo u vašem domu instalirati pokretni studio i napraviti veliki broj studijskih fotografija.
Sve fotografije pakujemo u daleko kvalitetnije albume u odnosu na one iz besplatnih paketa. 

      Zatim dobijate CD u SMANJENOJ rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

      I u ovom paketu kao i u predhodnim, neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 150 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Eventualne dorade, koje mladenci narucuju koštaju 40 dinara. (Mada smatramo da posle ogromnog broja fotografija iz ovog paketa, mladencima ništa više nece trebati.)
Molimo mladence da dobro razmisle,ukoliko se odlucuju za ovaj paket, da li zaista žele da odvoje gore navedeno vreme za fotografisanje. Ovakvo fotografisanje nije obicno poziranje. Ustvari radi se o opuštenoj romanticnoj šetnji u kojoj se smejete, šalite, grlite i ljubite,a mi samo fotografišemo i beležimo te vaše poglede, pokrete i osmehe. Naš cilj je da fotografijom docaramo ono što osetite jedno prema drugom. Da bi sve bilo kako treba potrebno je vreme. Razmislite. Tri sata i nije dugo vreme, ukoliko imate u vidu da cete sa ovim snimcima, zabeležiti ovakvu, prelepu uspomenu za Vas i vasa pokolenja. Omogucite Vašim potomcima da u dalekoj buducnosti vide vašu ljubav. Ljubavi, kojoj mogu da zahvale svoje rodjenje. Ne radi se ovde o obavezi i poslu koji treba obaviti,pomislite samo,na vašu decu i unucice kako ce za par decenija gledati vaš svadbeni album. Vaš svadbeni album nije samo vaša uspomena. To postaje deo porodicne istorije.
Ukoliko je mladoženja nestrpljiv i ne zanima ga fotografija ili nece da posveti vreme za fotografisanje ovaj paket ne vredi uzimati!
Ako planiranog dana za fotografisanje,bude lose vreme ili kiša pokvari plan , moguce je da obavimo fotografisanje na željenoj lokaciji nekog narednog dana. Medutim taj dan, ne može da bude sledeci vikend, jer vikendom radimo druge svadbe. Samo su Vam radni dani na raspolaganju.
Ovaj kompletan paket ne možete dobiti odmah, ili nekoliko dana nakon svadbe. Zbog obrade fotografija (obrada traje danima),ovaj paket mozemo obecati tek oko 10 dana nakon svadbe. Paket najcesce bude gotov pre ovog roka,medutim, za svaki slucaj uzmite u obzir, ovaj vremenski rok.
Devojke, prvo razgovarajte sa buducim suprugom o vremenu koje hoce da posveti za fotografisanje,pa prema tome odaberite paket!
U ovom paketu nema foto buka. Ali ga možete dodatno naruciti.Ovaj paket ima toliko puno materijala da je pravo uživanje dizajnirati foto buk.Za ovakve svadbe su predvideni najluksuzniji foto bukovi.

     Dizajn i izradu najluksuznijih bukova,radi naš saradnik, koji se profesionalno time bavi.Pre nego što se buk uradi, dobijate priliku da proverite njegov izgled u digitalnoj formi. Onog trenutka, kada vi odobrite dizajn, pristupa se izradi buka.

 Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.